Welke artiesten zijn KLEUR ?

Welke kunstenaars beïnvloeden mij ?

Click op een kunstenaar en je wordt doorgestuurd naar mijn Pinterest pagina.

Fauvistes

Ania hobson

Hanson erin

Andrea serio

Toulouse-lautrec

Merrow-smith julian

Larson jeffrey

Tai shan schierenberg

Modlinski dominc

Wilson angus

Herbie auguste

Francis bacon

Maurice devlaminck

André derain

Matisse

Sovek charles

Williams anthony

Bonnard

Fomenko maxim

Wassily kandinsky

Benjamin bjorklund

Kandinsky vassiliy

Spencer stanley

Sutherland graham

Munch

Terence clarke

Edward munch

Mark tennant

Wilhelm sasnal

Justin mortimer

Rubens

Raoul dufy

Rik wouters

Peter doig

Meirion ginsberg

Shaun tan

Jonathan wateridge

Mercedes helnwein

Eduard vuillard

Acqarel top

Bo fransen

Go franson

Marquet albert

Monet

David hockney

Sorolla joaquin

Freud lucian

Lois dodd

Louisa matthiasdottir

David scheirer

John singer sargent

Ann gale

Thor arne moen

Finkelstein henry

Finkelstein louis

Michael andrews

Richard diebenkorn

Wolf khan

Michael muir

Wayne thibaut

Martha armstrong

Vincent van gogh

Alex katz

Maureen gallace

Raimond staprans

Euan uglow

Diarmuid

Art nouveau

Honden schilderijen

Schiele

Hockney david

Neil aspinall

Antoon van dijck

Art deco

Fabien denoel

Francis towne

Ray turner

Turner ray

Sharazin dennis

Portret

Landschappen ii

Robert daughters

Mark adams

Watercolor

Shannon beautiful

Paul baley

Degas

Carla bosch

Kawasawki hasuiw

Holbein

Ali cavanaught

Portretten

Nancy stahl illustrations

Nancy stahl

Yoshida

Cezanne

Velazquez

Bruno walpoth

Klimt

Durer

Door hubert tytgat

Biography A Md with more than one foot in Art. I'm drawing and painting for over 30 years, but was not interested in selling my artwork.I realise however that art is to be appreciated by selling and thereby creating an network of art lovers. I am passionate both about figurative art and abstract art.I paint both in oil and in acrylic. I draw the background of my subject in "Golden Acrylic" and sometimes finish the painting with acrylic markers such as Posca or Molotow. Biografie Kunstenaar Geboren in Schaarbeek , bij Brussel. Sinds 30 jaar ben ik met kunst bezig. Ik ben autodidact, al heb ik en opleiding “vrij tekenen” gevolgd aan de St-Lucas academie in Schaarbeek. Mijn belangstelling is in de eerste plaats KLEUR. Ik heb ook twee tentoonstellingen gehad, een georganiseerd door het gemeentebestuur van Grimbergen, bij Brussel, de andere een groepstentoonstelling in Brugge. De persoonlijke tentoonstelling heeft vrij veel opdrachten opgeleverd. Acryl is het medium wat ik het meeste gebruik, omdat de droogtijd kort is, in tegenstelling tot olieverf. Er is één thema waar ik regelmatig op terugkom : De kleurrijke wereld van het circus. Het circus uit de jaren 40-50 (Barnum & Bailey) is een vergane wereld. Buiten “Cirque du Soleil” is deze kunst volledig marginaal geworden. Daarom een hommage aan een verdwenen kunst en aan anonieme artiesten. Ik laat hen herleven. Qua techniek hou ik van de klassieke figuratieve schildertechniek. Maar ook van de elementen uit de “street art” met hun bonte kleuren en hun stippeltechniek. Die heb ik toegepast in een werk “Chameleon” De kleuren zijn vibrerend omdat stippen naast elkaar het geheel doet vibreren. Het is een techniek ontleent aan het “pointillisme” van o.a. Seurat.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *